کیک دبل چاکلت

مواد لازم برای تهیه کیک دبل چاکلت:

آرد دو پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
تخم مرغ چهارعدد
نمک یک پینچ
شیر یک پیمانه
وانیل یک قاشق چایخوری
روغن مایع سه چهارم پیمانه
بکینگ پودر یک ق غ
نشاسته ذرت دوقاشق غذاخوری
پودر کاکائو نصف پیمانه

طرز تهیه کیک دبل چاکلت:

ابتدا دو قاشق غذاخوری از مقدار آرد گفته شده رو برمیداریم و بجاش دوقاشق غذاخوری نشاسته

ذرت رو با آرد و بکینگ پودر و پودرکاکائو مخلوط کرده سه بار الک میکنیم .

زرده و سفیده ی تخم مرغ ها رو از هم جدا میکنیم ؛

زرده ها رو کمی با همزن دستی میزنیم تا از لختگی در بیاد

سپس نیمی از شکرو اضافه میکنیم و با دور متوسط میزنیم کمی بعد وانیل رو اضافه میکنیم

حالا انقدر میزنیم تا غلیظ و کش دار و حجمش دو برابر بشه ، تو این مرحله شیر و روغن رو اضافه میکنیم

و کمی هم میزنیم حالاکم کم مخلوط آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو رو به مواد اضافه میکنیم

و همچنان هم میزنیم سفیده ها رو جدا گانه با شکر نیمی از شکر باقی مانده میزنیم

تا حدی که چند برابر بشه و کاملا پف کنه طوری

ک وقتی ظرف رو برعکس میکنیم از ظرف نریزه و با استفاده از لیسک یا قاشق چوبی

به صورت دورانی با باقی مواد تا حدی که مخلوط بشه هم میزنیم

حواستون باشه که زیاد هم نزنید تا پف مواد نخوابه .

مواد رو درون قالب که چرب و ارد پاشی کردیم میریزیم

و درون فر که از قبل گرم شده به مدت ۴۰⩀الی ۵۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه میپزیم ؛

قبل از اتمام وقت با خلال دندان تست کنید .

نویسنده مطلب: هانیه

3 دیدگاه در “کیک دبل چاکلت

  • مریم

    (دی ۲۶, ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۲ ق.ظ)

    من عااااااااااااااااااااااشق کیک های کاکائوای هستم.
    وای ای کاش عکس مرحله به مرحله یا فیلمش رو قرار میدادین 🙁

  • ساغر

    (خرداد ۲۱, ۱۳۹۷ - ۱:۰۷ ق.ظ)

    سلام

  • ساغر

    (خرداد ۲۱, ۱۳۹۷ - ۱:۰۸ ق.ظ)

    چه جوری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.