بستنی وانیلی خانگی بدون پودر ثعلب

بستنی وانیلی خانگی بدون پودر ثعلب

امروز دستور تهیه یک نوع بستنی وانیلی را یاد می گیرید که بدون کره و ثعلب را یاد می گیرید که نیاز به دستگاه بستنی ساز هم ندارد.

و از همه مهم تر اینکه شما توی پست بعدی میتونید ی تزیین فوق العاده برای این بستنی داشته باشین و همه رو باهاش سورپرایز کنین

پس با ما همراه باشین ضرر نمیکنین….

برای تهیه این بستنی وانیلی فقط به سه ماده غذایی نیاز دارید اما طعمش درست مثل بستنی های دیگر میشود.

مواد لازم برای تهیه بستنی وانیلی:

خامه زده شده سنگین  :  دوفنجان
شیر غلیظ شده شیرین   :   ۴۰۰ گرم
عصاره وانیل  :  دو قاشق چایخوری
یک ظرف برای فریز کردن بستنی
مهمترین چیز هنگام تهیه مواد لازم، انتخاب عصاره وانیل خوب است. برخی از عصاره ها

بیشتر طعم الکل میدهند تا وانیل. پس در از برند خوبی استفاده کنید.

طرز تهیه بستنی وانیلی خانگی:

قبل از شروع هر کاری ابتدا خامه را خوب هم بزنید.

خامه باید قبل از شروع کار کاملاً خنک شده باشد.

می توانید ظرف خامه را برای چند دقیقه داخل فریزر قرار بدهید.

با همزن دستی خامه را آنقدر هم بزنید که تکه های سفت داخلش شکل بگیرد.

خامه وقتی آماده است که همزن خطوط صاف و کاملی روی خامه بیاندازد.

حواستان باشد خامه را بیش از حد نزنید؛ اگر خامه گوله گوله بشود،

دیگر برای تهیه این بستنی وانیلی مناسب نیست.

 

شیر تغلیظ شده را داخل یک کاسه بریزید و عصاره وانیل را رویش بریزید.

این دو را خوب با هم مخلوط کنید تا رنگ شیر کاملاً یکدست باشد.

 

مخلوط شیر و وانیل را آرام روی خامه زده شده بریزید

(معمولاً خامه را به مخلوط شیر اضافه می کنند اما چون این میزان شیر کم است، میتوانید برعکس عمل کنید).

با یک کاردک خامه و شیر را با حرکات دایره ای هم بزنید

(به این نوع هم زدن فولد کردن می گویند).

اینکار چند دقیقه طول می کشد چون باید آرام خامه را هم بزنید تا تمام هوای بین آن از بین نرود.

 

با کاردک و اسکوپ مخلوط بستنی را از کاسه داخل قالب فلزی نان بریزید.

روی مخلوط را صاف کنید اما به هیچ وجه مخلوط را فشار ندهید.

هوای بین مواد را برای شکل گرفتن بستنی نیاز داریم

و نباید آن را از بین ببریم.

حالا ظرف را داخل فریزر بگذارید و چهار تا شش ساعت صبر کنید تا بستنی وانیلی آماده بشود.

بافت این بستنی وانیلی کمی با بستنی های معمولی فرق دارد

و زودتر آب میشود اما دقیقاً همان طعم را دارد. لایه رویی

و بستنی های چسبیده به دیواره های قالب کمی رقیق هستند

و بهتر است آنها را سرو نکنید.

برای سرو کردن بستنی وانیلی، اسکوپ را داخل آب گرم قرار بدهید

و سپس خشکش کنید. حالا با این اسکوپ بستنی

را گرد کنید و آن را سرو کنید.

نکته مهمممممممممممم:

انتخاب قالب دیگه به سلیقه وخوذتون برمیگرده ولی اگر میخوایین اون تزیین باحالی که گفتم رو داشته باشین.

بهتره یک قالب استوانه ای فرم مثل ظرفای ماست و… رو انتخاب کنین.

نویسنده مطلب: هانیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.