مربای کدو حلوایی را می شود بدون آهک پخت

مربای کدو حلوایی را می شود بدون آهک پخت

مربای کدو حلوایی بدون آهک

مواد مورد نیاز :

کدو حلوایی      ۱ کیلو
شکر               ۱ کیلو
آب                  ۳ لیوان
زعفران            به مقدار لازم
آبلیمو              به مقدار لازم

دستور پخت :

برای خوشرنگ تر شدن و خوش فرم بودن تیکه های کدو حلوایی در مربا بهتر است از کدو حلوایی نارنجی و سفت استفاده کنید.

بعد از پوست کندن و جدا کردن تخمه ها از کدو حلوایی ، آن ها را به تکه های کوچک خورد کنید و برای زیباتر شدن آن میتوانید از قالب استفاده کنید.
کدوها را در قابلمه ای از آب ریخته و آن ها را نیم پز کنید و آن را آبکشی کنید تا سرد شود .
۳ لیوان آب و شکر ها را باهم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا قوام بیاید.
بعد از اینکه شربت قوام آمد کدوها را در شربت ریخته و ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید بپزد .
در حین پخت میتوانید آبلیمو و هل و چوب دارچین درون ان بیاندازید و در انتها آنها را خارج کنید.
برای خوشرنگ تر شدن مربا به آن زعفران اضافه کنید .

شما همچنین میتوانید کدو ها را رنده کنید و به همین میزان شکر ذکر شده لابلای کدو های رنده شده بریزید .
یک روز کامل آن را در یخچال قرار دهید تا آب بیاندازد .
بعد آب ۲ تا ۳ لیوان به آن اضافه کنید . روی حرارت ملایم قرار دهید تا قوام آید .
در انتها زعفران و آبلیمو و هل و دارچین در صورت تمایل به آن اضافه کنید .

توجه داشته باشید :

کدوها را نیم پز کنید زیرا دو مرحله پخت دارد و اگر زیاد پخته شود باعث له شدن آن در مرحله بعد پخت مربا میشود .
در مرحله پخت در شربت دقت کنید که حتما شربت به قوام رسیده باشد که باعث له شدن تکه های کدو نشود.

شما میتوانید برای ترد شدن تکه های کدو ، از آب آهک استفاده کنید که دستور پخت آن را در مطالب بعد ذکر خواهیم کرد.

نویسنده مطلب: زهرا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.