دسرموکالایت مغزدار

دسر_موکا_لایت_مغزدار

موادلازم قسمت مغزى دسر:
شیرعسلى    :    یک لیوان
خامه صبحانه(صورتى)    :   ١٠٠گرم
شکر قهوه اى    :   ٢ق س
پودرکاکائو    :   ٢ق س
پودرژلاتین   :   یک ق س
شکلات تلخ (تیره رنگ)   :   ١٠٠گرم
پودر کافى میت   :  ٢ق س
مواد لازم براى تهیه لایه اول دسر اصلى:
شیرعسلى     :     ٣لیوان
شکرقهوه اى    :    ٢ق س
خامه               :   ١٢٠گرم
شکلات شیرین(من کارات استفاده کردم )  :  ١٢٠گرم
پودرژلاتین       :    یک ق س سر پر
قهوه فورى      :    ٢ق س
شیرعسلى علیظ شده    :  ٣ق س
مواد لازم براى تهیه لایه دوم دسر اصلى:
شیر   :  ٣ لیوان
شکر   :  ٣ق س
شکلات سفید   :  ١٢٠گرم
پودر ژلاتین  :   اق س سرپر
خامه         :   ١٢٠گرم

طرزتهیه قسمت مغزى:

ابتدا مواد مغزى رو درست میکنیم
نصف شیرعسلى،شکرقهوه اى،خامه،پودرکافى میت ،پودرکاکائو الک شده،

شکلات خرد شده روباهم داخل یک قابلمه کوچک ریخته روى حرارت ملایم قرارداده

ومدام هم میزنیم تا مواد باهم خوب مخلوط بشن ،پودر ژلاتین رو روى بفیه شیرعسلى میپاشیم

وبه روش بن مارى (روى بخار کترى)حل میکنیدوبه مواد قبلیمون اضافه میکنیم

وقتى شکلاتها خوب حل شدن از روى حرارت بر میداریم وموادمون رو از صافى رد میکنیم

بعد مواد رو داخل قسمت مغزى قالبمون میریزیم

(راستى قالب رو روى سینى قرار بدید تا درحین جابه جایى راحت تر به یخچال انتقال بدید?)

وداخل یخچال فریزر کرم مدت٧تا٨ساعت قرار میدهید.
حالا میریم سراغ تهیه لایه اول

از دسر اصلى؛٢/۵لیوان از شیرعسلى رو داخل ظرفى میریزیم شکلاتهاى خرد شده رو

به همراه خامه وقهوه ى فورى وشیرعسلى غلیظ وشکراضافه میکنیم

وروى حرارت ملایممدام هم میزنیم تا یکدست بشه،

پودرژلاتین رو هم روى مابقى شیرعسلیمون میپاشیم وروى بخارکترى حل میکنیم

سپس به مایه دسر اضافه میکنیم بعدمواد رو داخل قالب اصلى میریزیم

ودر یخچال قرار میدیم تا نیم بند بشه سپس مواد مغزى رو روش قرار میدیم

ولایه ى سوم که سفید رنگ هست.

نویسنده مطلب: هانیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.