پلمبیر آناناس

پلمبیر_آناناس

مواد لازم پلمبیر آناناس :
تخم مرغ   :    دو عدد
آناناس خرد شده   :   حدود هفت حلقه(بیشتر دوست داشتید،بیشترش کنید)
خامه قنادی   :  ۲۰۰گرم
وانیل   :   نوک ق.چ(اگر زیاد وانیلتون عطر نداره،بیشتر بریزید)
خلال پسته  :   به میزان لازم
آب کمپوت آناناس   :  یک چهارم لیوان
پودر ژلاتین   :  یک ق.غ

طرز تهیه پلمبیر آناناس:
ابتدا پودر ژلاتین و بریزید تو آب کمپوت،اجازه بدید حالت اسفنجی بگیره،

بعد بذارید رو بخار کتری و اجازه بدید تمام دونه های ژلاتین حل بشه،

بن ماری بشه،بذارید کنار تا خنک بشه،زرده و سفیده تخم مرغ و جدا کنید ،

سفیده رو انقدر بزنید تا ابری و سفید بشه ،

وقتی ظرف و برمیگردونید ،نریزه،زرده هارو با وانیل بزنید

تا کرم رنگ و کشدار بشه،بعد ژلاتین و بهش اضافه کنید

و خامه قنادی و بعد با همزن بزنید،خلال پسته و آناناسهای خرد شده

رو اضافه کنید،در آخر هم سفیده رو اضافه کنید و با لیسک هم بزنید

طوریکه پفش از بین نره،در یخچال به مدت دو الی سه ساعت بذارید

تا خوب خودش و بگیره،میتونید به موادتون ژلاتین نزنید،

پلمبیر و تو فریزر بذارید که در اینصورت مثل بستنی میشه.
دسر فوق العاده راحت و خیییلی خوشمزه ایه،با این مقدار مواد پنج عدد

همین سایز دسر که در تصویر میبینید بهتون میده.

نویسنده مطلب: هانیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.