طرز تهیه کالباس خانگی

طرز تهیه کالباس خانگی

مواد لازم برای تهیه کالباس خانگی:
سینه مرغ   :  ۱ کیلو
زرده تخم مرغ   :   ۱ عدد
سیر   :   ۴ یا ۵ عدد (بستگی به میل خودتون داره)
هویج نگینی و آبپز شده  :   ۱ عدد بزرگ
قارچ نگینی آبپز شده  :   ۵ الی ۶ عدد
روغن مایع   :  ۳ قاشق غذاخوری
آرد ذرت  :   ۱/۵ قاشق غذاخوری
نمک  :   ۱/۵ قاشق غذاخوری
پودر سیر   :  ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز   :  ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه   :   ۱ قاشق چایخوری
آویشن  :   ۱ قاشق چایخوری
پودر کاری   :  ۱ قاشق چایخوری
زنجبیل  :   ۱ قاشق چایخوری
پودر هل  :   ۱ قاشق چایخوری
(جوز هندی و میخک در صورت تمایل ۱ قاشق چایخوری)
طرز تهیه کالباس خانگی:
سینه مرغ را به همراه سیر داخل چرخگوشت فشاری یا غذاساز ریخته و با هم چرخ میکنیم

تا کاملا خرد شود،ادویه جات، نمک ،زرده تخم مرغ، آرد ذرت و روغن مایع را به سینه چرخ شده اضافه کرده

و خوب ورز میدهیم تا مواد چسبنده شوند،هویج و قارچ را از قبل شسته و نگینی

خورد میکنیم و هر کدام را جداگانه چند دقیقه آبپز میکنیم.
سلفون یا کیسه فریزر را پهن کرده و مواد رو به ترتیب از گوشت شروع کرده

و سپس هویج و قارچ را چند بار روی هم میچینیم

و لایه آخر هم گوشت قرار میدیم (پس لایه اول و آخر باید گوشت باشد)

بعد شروع به پیچیدن و رول کردن سلفون میکنیم

باید چند دور سلفون رو دور مواد بپیچیم و با دست

به کالباسمان فرم دهیم بعد از اینکه سلفون را خوب دور مواد پیچیدیم

دوباره کالباس را برعکس داخل سلفون گذاشته و چند دور دیگر میپیچیم

و سر و ته کالباس را با نخ محکم میکنیم و داخل قابلمه ای تقریبا بزرگ آب

ریخته و روی حرارت قرار میدیم

تا بجوشد وقتی بجوش آمد کالباس را داخل آب قرار میدیم

و درب قابلمه رو میذاریم و حین پخت چند بار کالباس را برمیگردونیم

تا تمام قسمتهاش پخته شود،کالباس بعد از یک ساعت و نیم یا ۹۰ دقیقه آمادست

و باید از آب خارج کنیم و سلفون آنرا درآوریم و اجازه دهیم خنک شود و داخل فویل بپیچیم

و بمدت ۱۲ ساعت داخل یخچال قرار دهیم بعد برش بزنیم.
حتما باید کالباس ۱۲ ساعت در یخچال بماند بعد برش زده شود

وگرنه خورد میشود.ادویه جات جوزهندی و میخک و پاپریکا رو هم

در صورت تمایل میتونید داخل کالباس بریزید ولی من نریختم.

نویسنده مطلب: هانیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.