طرز تهیه اکبر جوجه اصل

اکبرجوجه

مواد لازم برای تهیه اکبرجوجه:
جوجه مرغ ١ عدد
روغن
لیمو ترش
رب انار ملس
نمک
طرز تهیه اکبر جوجه اصل:
برای تهیه اکبر جوجه اصل ابتدا؛

جوجه‌ها را دونیم کرده و با مقداری آبلیمو ترش و نمک مزه‌دار کنید.
هرچه جوجه‌ها بیشتر در آبلیمو و نمک خوابانده شوند،

طعم غذا خوشمزه تر و لذیذتر خواهد شد پس سعی کنید

جوجه‌ها را بیش از ۲ ساعت تا ٢۴ ساعت در مواد مزه‌دار کنید.
مخلوط روغن مایع و روغن جامد را داخل قابلمه بریزید تا داغ شود.
مرغ مزه‌دار شده در نمک و آبلیمو را با حوله

کاغذی خشک کنید و داخل روغن قرار دهید.
شعله را خیلی کم کنید و زمان بدهید

تا با حرارت ملایم مرغ‌ها داخل روغن سرخ شوند.
ابتدا مرغ‌ها آب می‌اندازند و این

کاملا طبیعی است پس نگران نشوید.
بعد از اینکه آب جوجه‌ها تبخیر شد،

به صورت یک‌دست سرخ و طلایی می‌شوند.
مدت زمان طبخ اکبر جوجه اصل،

چیزی حدود ۱٫۵ الی ۲ ساعت طول می‌کشد.
در نهایت مرغی بسیار نرم و لطیف خواهید داشت.

حالا جوجه‌ها را با رب انار تزیین و با برنج ساده یا زعفرانی سرو کنید.

نکات مهم برای تهیه اکبر جوجه اصل:
* اصل غذای اکبر جوجه با جوجه کوچک درست می‌شود

اما اگر در دسترس نبود، از مرغ کوچک هم می‌توانید استفاده کنید.
* در غذای اکبر جوجه اصل، از پیاز و زعفران برای تهیه

جوجه‌ها استفاده نمی‌شود اما اگر مایل بودید

به سلیقه خودتان این مواد را به غذا اضافه کنید.
* اصل غذای اکبر جوجه باید در روغن داغ سرخ شود اما

در برخی رستوران‌ها، برای تهیه اکبر جوجه،

جوجه‌ها را به سیخ می‌کشند و کباب می‌کنند.
* برای تهیه اکبر جوجه اصل از کره محلی برای سرخ‌کردن

جوجه‌ها استفاده می‌شده اما ترکیب روغن جامد

یا کره و روغن مایع نیز به خوشمزه‌تر‌شدن غذا کمک می‌کند.
* موقع سرو اکبر جوجه اصل در رستوران برای شما یک پرس

کته زعفرانی همراه با اکبر جوجه، یک کاسه رب انار شیرین،

دوغ و پیاز سرو می‌شود. البته انتخاب نوشیدنی سلیقه‌ای است

اما این ترکیب بسیار دلچسب خواهد بود.

نویسنده مطلب: هانیه

یک دیدگاه در “طرز تهیه اکبر جوجه اصل

  • زهرا

    (مرداد ۱۸, ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۷ ب.ظ)

    عالیس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.