طرز تهیه باقلوا تبریزی

طرز تهیه باقلوا تبریزی

مواد لازم برای تهیه باقلوا تبریزی:

خمیر :

شیر :سه چهارم پیمانه

روغن جامد یا کره اب شده: ۱۰ق غ

سرکه یا آ ب لیموی تازه: یک ق غ

زرده تخم مرغ :۲ عدد

نمک :یک پنس

وسط باقلوا :

گردو آسیاب شده یا پسته: ۱پیمانه

کره :۲۰۰گرم ذوب شده برای لای خمیر

پودر قند: نصف پیمانه

دارچین و هل :  مقداری

شربت:

آب : ۱لیوان

شکر:۲ لیوان

جوهر لیمو : نوک قاشق

گلوکزو  : دو قاشق

گلاب : نصف لیوان

طرز تهیه باقلواتبریزی:

آرد تا جایی که خمیر به دست

نچسبه همه مواد خمیر را باهم مخلوط کنید

بعد خمیر رو توی کیسه فریزر توی یخچال

به مدت ۳ یا ۴ ساعت استراحت میدیم

این خمیررا به ده قسمت مساوی تقسیم

کنید بعدخیلی نازک پهن کنید

برای وسط باقلوا گردو یا پسته اسیاب میکنیم نه زیاد کمی زیر دندون بیاد

خوشمزه تره با پودرقند و دارچین و پودر

هل مخلوط میکنیم خمیر باقلوا رو ب آرومی باز کنید.

خیلی نازک از نشاسته ذرت کمک بگیرید نگران

نشید هر چی اضافه کنید

برای پهن کردن هیچ مشکلی پیش نمیاد

خمیر را نازک به شکل مستطیل باز کنید

یک نی بزرگ به قطر نیم سانت با

فاصله یک سانت روی عرض خمیر بزارید

یک سانت خمیر رو روی نی بیارید روی

بقیه خمیر با برس کره بمالید واز

مواد میانی روی کل خمیربپاشید بعد

با کمک نی خمیر رو رول کنید از

دوطرف خمیر رو فشار بدید تا کمی چروک بشه نی رو از توی خمیر خارج کنید

وداخل ظرفی که کاملا چرب کردید بچینید

وقتی همه رول ها رو توی ظرف وکنار

هم چیدیدحالا خمیررو با چاقوی تیز برش

بدهید کره اضافی رو هم کامل رو خمیربریزین

و بذارین داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰درجه برای۴۰،۴۵دقیقه.

(ممکنه زمان کمتر هم کافی باشه بستگی ب دمای فرها داره)

برای طلایی شدن ۴ دقیقه گریل

فرتون رو روشن کنید باید قبل از درست کردن

باقلوا شربت رو درست کنین. برای شربت

آب و با شکر میریزیم و میزاریم

خوب بجوشه بعد  جوهر لیمو گلوکزوگلاب داخل

شربت بریزید و بزارید قشنگ بجوشه.

شربت که آماده شد .کمی سردش میکنیم.باید ولرم باشه.

بریزید رو باقلوای داغ. توجه کنید

مراقب باشید چند ثانیه از ظرف ممکنه

سرریز بشه مراقب باشید نسوزید بعد به مدت۳ یا ۴ساعت بزارید

شربت به خورد باقلوا بره بعد نوش جان کنید

بعد هر چه بمونه بهتر میشه

نویسنده مطلب: هانیه

2 دیدگاه در “طرز تهیه باقلوا تبریزی

  • مریم

    (خرداد ۱۸, ۱۳۹۷ - ۱:۴۴ ب.ظ)

    تو تهیه شربت گلوکز چه خاصیتی داره؟

  • مریم

    (خرداد ۱۸, ۱۳۹۷ - ۱:۴۷ ب.ظ)

    تو قسمت مواد لازم برای تهیه خمیر، آرد رو ننوشتید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.