ایا ماهی قرمز های عید خطرناک هستند؟

ایا ماهی قرمز های عید خطرناک هستند؟

در هنگام تهیه ماهی قرمز سعی کنید ماهی را انتخاب نمایید

که سالم باشد تا دچار مشکلات پوستی و آلرژی نشوید.
سعی کنید ماهی قرمزی را تهیه نمایید که ظاهر و

تحرک مناسب داشته باشد و فلس آن ریخته نباشد.

از قرار دادن ماهی قرمز در کنار ماهی های آکواریوم خودداری نماید

چرا که این ماهی ها از نظر شرایط نگهداری و شرایط زیستی با هم متفاوت هستند.

همچنین در فضله آبزیان بویژه ماهی قرمز عامل بیماری زایی بنام

“سالمونلا” وجود دارد که سبب بروز بیماری تیفوئید

و سایر بیماریهای گوارشی در کودکان میشود
پس کودکان را از تنگ‌ماهی دور نگه دارید

.

علاوه بر این کسانی که مشکلات پوستی و یا جراحاتی در سطح پوست دارند

از تماس مستقیم با ماهی و یا آب ماهی بپرهیزند زیرا این

امر ممکن است موجب انتقال بیماری از ماهی به فرد شود.
حتی افراد عادی هم هنگام تعویض آب ماهی مراقب

باشند واز دستکش استفاده نمایند.
آلودگی بعضی از ماهی ها به باکتری مایکو باکتریوم

(سل) تماس آنها با (انسان ممکن است موجب بیماری های پوستی و اگزما شود.
با رعایت مسائل بهداشتی می توان مانع انتقال بیماری از ماهی ها به انسان شد.

 

نویسنده مطلب: هانیه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *