حلیم بادمجان با عدس

حلیم بادمجان با عدس

مواد لازم حلیم بادمجان با عدس:

بادمجان  :   شش عدد

عدس   :  یک کاسه ماست‌خوری

گوشت  :   یک کاسه ماست‌

پیاز   :  دو عدد

نعناع  :   دو قاشق غذاخوری

کشک   :  یک فنجان

زعفران  :   یک چهارم قاشق چای‌خوری

روغن   :  یک فنجان

نمک و فلفل   :  به مقدار کافی

طرز تهیهحلیم بادمجان با عدس:

یک کاسه گوشت، یک کاسه عدس، یک پیاز خردکرده،

سه الی چهار کاسه آب و کمی نمک و فلفل

و زردچوبه و دارچین را در یک قابلمه ریخته،

برای ۴ الی ۵ ساعت می‌پزیم تا گوشت و عدس کاملاً پخته شود

و آب آن نیز تبخیر شود سپس با گوشت‌کوب آن را می‌کوبیم

و دوباره نیم ساعت روی شعله گذاشته و مرتب هم می‌زنیم.
شش بادمجان را پوست کنده، وسط آن را برش می‌زنیم

و با یک فنجان روغن سرخ می‌کنیم و روغن اضافی انرا توسط

دستمال خوب میگیریم و یا از بادمجان کبابی استفاده میکنیم،

سپس بادمجان‌ها را به گوشت و عدس پخته‌شده اضافه کرده،

می‌کوبیم،نصف فنجان کشک را اضافه کرده، غذا را پنج دقیقه

روی شعله گذاشته مرتب هم می‌زنیم و بعد شعله را خاموش می‌کنیم.

با روغن باقیمانده از بادمجان پیاز داغ درست می‌کنیم سپس روغن

پیاز داغ را از صافی رد می‌کنیم و با آن نعناع داغ درست می‌کنیم.

برای اینکه پیاز داغ برشته شود، باید بعد از آنکه روغن آن جدا شد،

پیاز داغ را در یک ظرفی پهن کرد تا خشک و برشته شود

نویسنده مطلب: هانیه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *