طرز تهیه  فاج پسته ای

طرز تهیه  فاج پسته ای

مواد لازم برای تهیه فاج پسته ای:

شکلات شیری  :   ۱۰۰ گرم
شکلات تلخ   :  ۳۰۰ گرم
شیر عسلی  :   ۴۰۰ گرم
کره نرم   :  ۲۰ گرم
وانیل  :   ۱/۸ قاشق چای خوری
پسته تست و خرد شده  :   ۱۴۰ گرم
پسته اضافه برای تزیین   :  مقداری

طرز تهیه فاج پسته ای:

پسته خام را روی سینی فر ریخته و در فر از پیش گرم شده

با دمای ۱۸۰ به مدت ۱۰ دقیقه تست کنید بعد از خنک شدن خرد کنید

و کنار بگذازید. کف و دیوارهای قالب مربع ۲۰ در ۲۰ را با فویل بپوشانید .

شیر عسلی و شکلاتهای خرد شده و کره را روی بخار کتری ذوب کنید

میتوانید فقط از شکلات شیری یا فقط از تلخ استفاده کنید من از ترکیب

هر دو استفاده کردم. وقتی کاملا ذوب شد و از روی بخار برداشتید

وانیل را اضافه کنید اگر دوست نداشتید وانیل نزنید. پسته خرد شده

را به شکلات بنماری شده اضافه کرده و مخلوط کنید مواد را داخل قالب بریزید

و سطحش را صاف کنید تا مواد در همه جای قالب به صورت یکنواخت پخش شود

و مقداری پست خرد شده روی سطح فاج پخش کرده و با پشت قاشق کمی به

پسته ها فشار وارد کنید تا کمی داخل شکلات فرو رود. داخل یخچال به

مدت ۳ ساعت استراحت داده و به اندازهای دلخواه برش دهید.

میتونید یک هفته در ظرف دردار و دمای محیط نگهداری کنید.

زمان بیشتری خواستید نگهداری کنید خوب

با سلفون در ظرف دردار بپوشانید و بعد داخل فریزر قرار دهید.

نویسنده مطلب: هانیه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.