طرز تهیه باقلوای گل

طرز تهیه باقلوای گل

مواد لازم برای خمیر : 

ماست ۱۰۰ گرم

روغن جامد ذوب شده ۱۰۰ گرم

زرده تخم مرغ ۲ عدد

آرد به مقدار لازم

کره ذوب شده حدود ۵۰ گرم( جهت چرب کردن خمیر)

مواد میانی :

پودر بادام ۱۰۰ گرم

پودر قند ۵۰ گرم

پودر هل یک قاشق چایخوری

مواد لازم برای شربت :

شکر ۲۵۰ گرم

آب ۱/۲ پیمانه(۱۲۵ میلی لیتر)

گلاب دو قاشق سوپخوری

جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری

طرز_تهیه :

برای آماده کردن مواد میانی، پودر بادام

،پودر قند و پودر هل را با هم مخلوط کنید.
برای آماده کردن خمیر، روغن جامد را ذوب کرده و کنار بگذارید

تا کاملاً خنک شود. برای ذوب کردن روغن از حرارت مستقیم

استفاده نکنید و روغن را روی بخار آب یا داخل ماکروویو با قدرت پایین قرار

دهید تا ذوب شود. از داغ کردن بیش از اندازه روغن خودداری کرده و تکه های

ریز روغن را خارج از بخار آب و با هم زدن ذوب کنید.
ماست و زرده تخم مرغ را کمی با همزن دستی بزنید تا صاف و یک دست شود

سپس روغن جامد ذوب شده خنک را اضافه کرده و مخلوط کنید. در آخر آرد را کم کم

اضافه کنید تا مواد خمیر شود و چسبندگی نداشته باشد و بیش از اندازه آرد اضافه کردن

باعث سفت شدن خمیر می شود. (خمیر حالت ارتجایی خود را نباید از دست دهد) خمیر را

داخل نایلون قرار داده و به مدت یک تا ۲ ساعت در دمای محیط استراحت دهید.
(خمیر آماده شده، چرب به نظر میرسد ولی با استراحت حالت چربی خمیر از بین

می رود و نیازی به اضافه کردن آرد بیش از اندازه نیست).
پس از استراحت، از خمیر تکه های کوچکی برداشته و روی سطح آرد پاشی

شده خمیر را نازک باز کرده و به شکل مربع های کوچک حدود ۶ سانتی

متری برش بزنید و روی خمیر را با کره ذوب شده برس بزنید و از مواد بادامی آماده

به مقدار یک قاشق چایخوری وسط خمیر قرار داده و به شکل بقچه در آورده

و به سمت بالا ببندید و قسمت وسط خمیر را فشار دهید تا کاملاً بچسبد

و هنگام پخت مواد از خمیر بیرون نیاید. باقلواهای آماده را داخل سینی

فر چرب شده چیده و روی باقلوا ها را کره ذوب شده بمالید و فر را با

درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کرده و سینی فر را به

مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا شیرینی ها کمی طلایی شوند.

سپس از فر خارج کرده و داخل شهد آماده به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه

قرار دهید تا شهد به خورد باقلوا برود.

در صورت تمایل کمی پودر پسته روی باقلوا بپاشید.

طرز_تهیه_شربت: 

شکر و آب را مخلوط کرده و داخل ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ملایم

قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر حل و شربت به جوش آید در آخر گلاب

و جوهر لیمو را اضافه کرده و پس از چند جوش از روی شعله بردارید

نویسنده مطلب: هانیه

3 دیدگاه در “طرز تهیه باقلوای گل

  • مریم

    (فروردین ۲۰, ۱۳۹۷ - ۹:۲۱ ب.ظ)

    ممنون بابت مطلب خوبتون

    • نازی

      (فروردین ۲۰, ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۴ ب.ظ)

      کاملاً موافقم ⁦❤️⁩

    • هانیه

      (فروردین ۲۴, ۱۳۹۷ - ۲:۳۹ ق.ظ)

      خواهش میکنم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.