شواهد حیرت انگیز وجود فرازمینی ها در ساخت اهرام مصرشواهد حیرت انگیز وجود فرازمینی ها در ساخت اهرام مصر

شواهد حیرت انگیز وجود فرازمینی ها در ساخت اهرام مصر

بر مبنای اطلاعات و شواهد موجود در اهرام مصر همواره پرسشی بین یوفولوژیست ها و محققانی که بر روی فرازمینی ها کار میکنند بوده که چطور ممکن است اجداد ما در ۴۶۰۰ سال پیش توانسته اند این اجسام هندسی خارق العاده را در این ابعاد بسازند. البته اینجا صرفا ابعاد این اهرام در نظر گرفته […]

معرفی و آموزش انواع ته دیگ

معرفی و آموزش انواع ته دیگ ۱-ته دیگ زعفرانی برنج را ابکش کنید و کف قابلمه را نصف فنجان روغن مایع ,نصف فنجان اب سرد و نصف فنجان هم زعفران اب کرده پر رنگ بریزید و بد برنج ابکش شده را روی ان بریزید دم کنی گذاشته و شعله را متوسط بکذارید تا برنج دم […]

کیک کرم شانتی

کیک کرم شانتی کرم شانتی پودر خامه آماده و شیرین شده‌است که میتونید از لوازم قنادی‌ها بگیرید… مواد لازم کیک کرم شانتی:  کرم شانتی   :  یک بسته ۷۵ گرمی شیر سرد   :  یک لیوان شکر   :  یک لیوان (من نصف ریختم) تخم‌مرغ  :   ۴ عدد روغن مایع   :  یک‌سوم لیوان (۸۰گرم) آرد  :   دو و […]

خوراک زبان غذای مقوی

خوراک زبان غذای مقوی دوستان نازنینم برای تهیه خوراک زبان زبان رو در دو مرحله می پزیم. ابتدا زبان پاک شده و عاری از غدد زیرین را با پوست و درسته در قابلمه گذاشته با یک عدد پیاز و حرارت ملایم حدود دو تا سه ساعت می پزیم . در مرحله بعد زبان را از […]

قارچ سوخاری ترد و خوشمزه  

 قارچ سوخاری ترد و خوشمزه  مواد لازم برای قارچ سوخاری:  قارچ شسته شده  :   ب میزان لازم آرد سوخاری و نمک و فلفل قرمز  :   ب میزان لازم پودر پانکو(پودر سوخاری درشت)   :  ب میزان لازم ماست   :  ۴ق غ زعفران دم کرده و ابلیمو هرکدام   :  حدود١ ق چ تخم مرغ  :   ١عدد  طرز […]

طرز تهیه فرنی

طرز تهیه فرنی مواد لازم برای فرنی:  شیر   :  ۴ لیوان آرد برنج  :   ۴ ق غ شکر   :  ۶ ق غ وانیل  :   کمی طرز تهیه فرنی: شکر و آرد برنج و وانیل رو باهم مخلوط میکنیم، شیر رو اضافه میکنیم و میزاریم رو حرارت مدام هم میزنیم تا از بغل جوش بزنه و […]

خورش چاغاله بادام

خورش چاغاله بادام مواد لازم برای خورش چاغاله بادام:  چغاله بادام : ۵۰۰ گرم گوشت خورشی : ۷۰۰ گرم نعنای تازه : ۱۵۰ گرم جعفری تازه : ۳۵۰ گرم پیاز بزرگ : ۲ عدد زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری آب لیموترش و آب غوره :۱/۲ فنجان نمک و فلفل : به میزان لازم روغن مایع […]

CLOSE
CLOSE