ته چین گوشت

ته چین گوشت

مواد لازم برای تهیه ته چین گوشت:

گوشت چرخکرده : سیصد گرم

پیاز رنده شده : یک عدد

نمک و فلفل و پاپریکا : به میزان لازم

برنج : سه پیمانه

زعفران : به میزان لازم

ماست : چهار قاشق غذا خوری

تخم مرغ : یک عدد

روغن سرخ کردنی

طرز تهیه ته چین گوشت:

ابتدا حدود سیصد گرم گوشت چرخکرده رو با یکعدد پیاز رنده شده و آب

گرفته و نمک و فلفل و پاپریکا ورز میدید تا چسبندگی پیدا کنه،میتونید مخلوط

چرخکرده گوسفندی و گوساله استفاده کنید که بهتره،بعد سه پیمانه برنج و نیم پز میکنید،

حدود دو سومش و بهش زعفرون و چهار ق.غ ماست و یکعدد تخم مرغ و یک ق.چ

سرخالی نمک و دو ق.غ روغن مخلوط کنید ،کف قالب و چرب کنید،

یعنی یک لایه روغن باشه،بعد چرخکرده رو کف قالب پخش کنید

و صاف کنید،بعد برنج زعفرونی و اضافه کنید و با پشت قاشق فشرده کنید،

بعد برنج ساده رو اضافه کنید و کاملا فشرده کنید،روی ظرف و فویل بکشید،

با چنگال چندتا سوراخ ایجاد کنید،با دمای دویست ،طبقه پایین فر،یعنی طبقه اول،

به مدت چهل دقیقه،درجه فرها متفاوته مواظب باشید نسوزه،با صدو هشتاد امتحان کنید

نویسنده مطلب: هانیه

2 دیدگاه در “ته چین گوشت

  • نازنین

    (اردیبهشت ۲۴, ۱۳۹۷ - ۹:۵۴ ق.ظ)

    ممنون بابت همچین غذایی،
    ولی کاش از آشپزیا هم ویدیو تهیه کنید

    • نوشین

      (اردیبهشت ۲۴, ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۸ ق.ظ)

      ممنون که همراه ما هستید
      چشم در برنامه های آینده حتما ویدیو میزاریم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *