طرز تهیه نان سوخاری

نان_سوخاری

مواد لازم نان سوخاری: 

شکر   :  ۲۸۰گرم

تخم مرغ  :   ۸عدد

روغن مایع  :   ۲۰۰گرم

خامه صبحانه   :  ۹۰گرم

اب گرم   :  ۱۰۰گرم

نمک   :  ۱ ق چ

ابلیمو تازه  :   ۲ق غ

آرد حدود  : ۱کیلو و ۳۰۰گرم

خمیر مایه فوری  :  ۸۰گرم

طرز تهیه نان سوخاری: 

 

طریقه عمل اوری مخمر : 

اب ولرم را داخل یک کاسه تمیز بریزید چند قاشق غذا خوری شکر بهش اضافه کنید

و مخمر رو روش بپاشین بزارین تا پف کنه سپس چند قاشق آرد بهش اضافه کنید

کنار بزارین تا حسابی عمل بیاد

طریقه درست کردن خمیر تخم مرغ ،شکر ،اب، نمک ،ابلیمو، روغن مایع وخامه

درون ظرف ریخته همش میزنیم تا شکر حل بشه سپس ارد رو کم کم بریزید

و مایه خمیر که الان دیگه پف کرده رو بریزید و همش بزنید تایه خمیر تقریبا کمی

چسبناک بدست بیاد یه جای گرم میزاریم تا ۲ساعت استراحت کنه

درضمن رو خمیرم با یک پلاستیک یا نایلکس بپوشونید .

پس از استراحت دوساعته حجم خمیر ها تقریبا ۱/۵برابر میشن اون ها

رو به چانه های ۹۰۰گرمی تقسیم میکنیم میتونید تو قالبهای لوف هم بپزید

من تو سینی فر چند تا چونه گرد کنار هم گذاشتم

فر را روی ۲۰۰درجه روشن میکنیم روی نان ها را با زرده و پودر قند

رومال میکنیم و تا زمانیکه روی نون قهوه ای بشه پخت میکنیم

بعد از فر خارج کرده وقتی نان ها خنک شد انها را برش زده و

در فر چیده با حرارت ۲۰۰درجه تا روی اونها طلایی و تست بشه نگه میداریم و سپس خنک میکنیم

و در نایلن هایی که هوا نکشه برای مدت طولانی نگه میداریم

ناگفته نمونه نون تست قبل از،سوخاری شدن نرمه و بسیار خوشمزه است .

نویسنده مطلب: هانیه

یک دیدگاه در “طرز تهیه نان سوخاری

  • ترانه

    (خرداد ۹, ۱۳۹۷ - ۸:۴۶ ب.ظ)

    من که دوس ندا م

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.