سیب زمینی بامیه ای

سیب زمینی بامیه ای

دقیقا شبیه به بامیه پخته میشه ، خیلی پوک و ترد و خوشگل و البته خیلی خوشمزه میشن

مواد لازم  سیب زمینی بامیه ای:
آرد   :  ۲/۳ پیمانه یا همون لیوان دسته دار فرانسوی
آب   :  ۲/۳ پیمانه
تخم مرغ   :  ۱ عدد
کره   :  بیست گرم
نمک   :  ۱ق چ
پکینگ پودر   :  نصف ق چ
سیب زمینی کوچک   :  ۲ عدد معادل ۱۷۰ گرم

طرز تهیه  سیب زمینی بامیه ای:
اول سیب زمینی رو آبپز کرده و داغ رنده میکنیم . میزاریم کنار خنک بشه .
آب و کره رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیاد، میتونی برای

اینکه خوشرنگ بشه یه قاشق چایخوری زردچوبه هم بریزین .

بعد همه آرد( دو سوم یعنی از نصف لیوان بیشتر باشه ) رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه

بریزین و مرتب و سریع هم میزنیم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف

جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زد.

حالا خمیر رو داخل ظرفی میریزیم و قتی خنک شد باید تخم مرغ

رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره .( باید خنک بشه که تخم مرغ نپزه )
بعد بکینگ پودر ، نمک و سیب زمینی رنده شده رو اضافه میکنیم و خوبِ خوب ورز میدیم تا یکدست بشه
خب حالا مواد رو داخل قیف با ماسوره کنگره دار میریزیم ( برای اینکه مواد غلیظ هست و قیف یک بار مصرف هست بهتره که چند لایه قیف بزارین که وسط کار پاره نشه ) و از مواد به اندازه دلخواه با قیچی چرب شده میبریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
بعدش توی ابکش بزارین تا روغنش کشیده بشه یا اینکه روی دستمال آشپزخونه بزارین .

اینم بگم زیاد روغن نمیبره فقط باید توی روغن شناور باشه تا خوب مغز پخت بشه

نویسنده مطلب: هانیه

5 دیدگاه در “سیب زمینی بامیه ای

  • نازی

    (اردیبهشت ۲۵, ۱۳۹۷ - ۹:۳۶ ق.ظ)

    جالب بود، ممنون

  • نازنین

    (اردیبهشت ۲۵, ۱۳۹۷ - ۲:۴۹ ب.ظ)

    عالی بود ممنون

  • تینا

    (اردیبهشت ۲۶, ۱۳۹۷ - ۳:۵۲ ب.ظ)

    عالی بود مرسی..

  • ساجده

    (اردیبهشت ۲۶, ۱۳۹۷ - ۹:۳۰ ب.ظ)

    خیلی جالب وخوب بودممنون

  • ندا

    (خرداد ۱, ۱۳۹۷ - ۴:۳۳ ق.ظ)

    معلومه خیلی خوش مزه اس ممنون

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *