زولبیا ویژه ماه رمضان

زولبیا ویژه ماه رمضان:

مواد لازم برای زولبیا :
نشاسته گل  :   نصف لیوان
آرد  :   نصف لیوان
ماست   :  ۲ قاشق غذاخوری
روغن جامد  :   ۱ قاشق مرباخوری
گلاب اعلا  :   ۲ قاشق غذاخوری
آب ولرم  :   نصف لیوان
پودر خمیر ترش  :   ۱/۵ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده   :  ۱قاشق غذاخوری
شکر ۱  :   قاشق غذاخوری

طرز تهیه زولبیا :
اول کار پودرخمیر ترش رو داخل آب ولرم بریزید به همراه ۱ قاشق شکر مخلوط کنید

بزارید کنار و روشو بپوشونید حدود ده دقیقه. تو این زمان نشاسته

( منظورم این نشاسته های دون دون هست که بافت سفتی داره البته پودریش هم هست ولی از پودریش استفاده نکنید)

رو به همراه دو قاشق ماست مخلوط کنید چند دقیقه زمان بدید کمی که نشاسته نرم شد

خوب هم بزنید تا قشنگ یکدست بشه ، مخلوط پودر خمیر ترش رو که عمل اومده اضافه میکنیم

به همراه روغن و خوب هم میزنیم، آرد رو الک کنید تا اصلا گلوله توش نداشته باشه

و به مواد اضافه کنید حالا دو قاشق گلاب رو به همراه زعفران اضافه کنید و خوب هم

بزنید تا غلظتش مثل ماست بشه ..نیم ساعت بزارید استراحت کنه… بعد تو قیف بدون ماسوره یا جای سس بریزید

و تو روغن داغ به شکل دایره بزنید تا خوب سرخ بشه بعد همونطور تو شربت داغ بریزید …

شربت زولبیا و بامیه:
دو لیوان شکر رو به همراه ۱ لیوان آب روی حرارت ملایم میزاریم

تا شکر آب بشه حرارت رو زیاد نکنید . بعد از اینکه شروع به جوشیدن

کرد ۲ قاشق گلاب و ۲ الی ۳ قاشق زعفران دم کرده اضافه کنید

مسلما هرچقدر زعفران بیشتر باشه خوش رنگ تر میشه ،

۱ قاشق هم آبلیمو اضافه کنید و کمی هم با قلمو به کناره های

ظرف بکشید تا شکر بهش نچسبه، ۱ قاشق هم گلوگز مایع اضافه کنید .

گلوگز برای قوام و براق شدن شربت هستش و کیفیت کار رو بالا میبره ولی اگه نیست

اشکال نداره من چندتا دونه هل هم داخل شربت میندازم. با حرارت ملایم بزارید

تا کاملا قوام‌ بیاد . قوام اومدن یعنی بین دو تا انگشت که میزنید کش بیاد.

نزارید خیلی هم سفت بشه، زولبیا رو داغ داخل شربت داغ بریزید .

اما برای بامیه شربت حتما باید خنک بشه وگرنه بامیه ها نرم میشن .

نویسنده مطلب: هانیه

6 دیدگاه در “زولبیا ویژه ماه رمضان

  • نازی

    (اردیبهشت ۲۷, ۱۳۹۷ - ۶:۴۵ ب.ظ)

    مطالب آشپزیتون خیلی خوبن.
    مرسی

    • علی

      (اردیبهشت ۳۰, ۱۳۹۷ - ۴:۲۹ ب.ظ)

      موافقم

  • مرضی

    (اردیبهشت ۳۱, ۱۳۹۷ - ۲:۰۳ ق.ظ)

    سلام راه های شناختن کبد چرب را بگویید

  • محمدامین

    (اردیبهشت ۳۱, ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۸ ب.ظ)

    علی

  • سید یونس موسوی

    (اردیبهشت ۳۱, ۱۳۹۷ - ۶:۵۸ ب.ظ)

    خیلی خوش مزن

  • مونا

    (خرداد ۱, ۱۳۹۷ - ۲:۰۵ ب.ظ)

    بامیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.