دسر هندوانه فالوده

دسر هندوانه فالوده

یک دسر خوشمزه و خنک توی این هوای گرم تابستووون….

مواد لازم برای تهیه دسر هندوانه فالوده:
فالوده بدون شهد و شربت  :   یک پیمانه
آب هندوانه  :   سه و نیم پیمانه
پودر ژلاتین   :  سه ق غ
پودر قند بسته به شیرینى هندوانه   :  بین یک چهارم پیمانه تا یک دوم پیمانه
عرق بهارنارنج یا گلاب یا هر نوع عرق دلخواه   :  دو ق غ

طرز تهیه دسر هندوانه فالوده:
فالوده رو داخل صافى بریزید تا شهد اضافیش گرفته شود.

پودر ژلاتین را روى یک پیمانه از آب هندوانه بپاشید و سپس به روش بن مارى یا داخل ماکرو ، کاملا حل کنید .

پودر قند و باقى آب هندوانه و عرق دلخواه را مخلوط کرده و ژلاتین حل شده و کمى خنک شده را بهش اضافه کنید .

فالوده را با نصف پیمانه از آب هندوانه ى ژلاتینى مخلوط کرده و داخل قالب دلخواهتون ریخته
داخل یخچال قرار دهید تا کمى خودش را گرفته و موقعى که سطح دسر حالت چسبناک داشت

باقى آب هندوانه را داخل قالب بریزید و براى ۵-۶ ساعت داخل یخچال قرار دهید

تا دسر خودش را بگیرد دو مرحله اى بودن این دسر به این خاطر هست که اگر همه ى

آب هندوانه را با هم داخل قالب بریزیم ، رشته هاى فالوده روى سطح دسر میاد

بهتره رشته هاى فالوده را ریز انتخاب کنید و یا خودتون با قیچى خُردشون کنید

من از گلاب استفاده کردم ، بنظرم با طعم فالوده همخوانى بیشترى داره

من به لایه ى دوم دسر ، دو ق غ خامه اضافه کردم تا دسرم دو رنگ بشه.

نویسنده مطلب: هانیه

2 دیدگاه در “دسر هندوانه فالوده

  • نازی

    (اردیبهشت ۲۷, ۱۳۹۷ - ۶:۴۶ ب.ظ)

    نوشیدنی هم آموزش بدین لطفاً.
    ممنون

    • هانیه

      (اردیبهشت ۲۷, ۱۳۹۷ - ۷:۰۱ ب.ظ)

      ممنون که پست های اشپزی رو دنبال میکنید
      حتما در پست های بعدی اموزش نوشیدنی هم میزاریم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.