شیربرنج قالبی

شیربرنج قالبی

مواد لازم برای شیر برنج قالبی:

برنج معطرنیم دانه: ۱ پیمانه

شیر: ۳ پیمانه

گلاب: ۲ قاشق غ

پودر ژلاتین: ۱ قاشق غ

آب سرد: ۴ قاشق غ

آب سرد: ۲ پیمانه

شکر: ۶۰ گرم

کره: ۱ قاشق غ

عسل: در صورت دلخواه

مربا: در صورت دلخواه

روش تهیه : 

برنج را با ۲ پیمانه آب چند ساعت خیس کنید سپس روی حرارت قراردهید آب که تبخیر شد شیر، شکر، گلاب و کره را اضافه کرده تا برنج نرم و له شود در این فاصله پودر ژلاتین را روی ۴ قاشق آب سرد بپاشید کمی صبر کنید اسفنجی که شد به صورت غیر مستقیم ذوب کنید. در آخر زمانی که آب شیر برنج کم شد از روی حرارت بردارید و ژلاتین ذوب شده را کم کم به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس در قالب بریزید و با قاشق خوب فشرده کنید.
و حداقل ۴ ساعت در یخچال قراردهید سپس خارج کرده درصورت تمایل با خامه فرم گرفته و عسل تزیین کنید.??

بسته به مقدار سرو عسل میزان شکر را می توانید تغییر دهید شیر برنج شیرین باشد یا کم شیرین که معمولا با انواع مربا و شیره سرو می شود.

جهت راحت خارج کردن دسر می توانید کف قالب را با نایلون بپوشانید و مواد را در قالب بریزید و با قاشق خوب فشرده کنید

نویسنده مطلب: هانیه

2 دیدگاه در “شیربرنج قالبی

  • خدا

    (خرداد ۱, ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۵ ق.ظ)

    سلام اگه میشه انواع دسر وکیک هم بزارین

    • الناز

      (خرداد ۲, ۱۳۹۷ - ۷:۵۴ ب.ظ)

      ببخشید اگه میشه کیک اسفنجی هم بزارین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.