آش گوجه همدان

آش گوجه همدان

یکی از خوشمزه های محلی شهر ( همدان)
آش_گوجه اس که بیشتر توی منطقه رزن طبخ میشه طعم ترش و لذیذی داره که به شدت پیشنهادش میکنم
هم خیلی خوشمزه اس هم سریع و آسون

مواد لازم برای اش گوجه :

پیاز : دو عدد

زردچوبه،نمک،فلفل سیاه : به میزان لازم

رب گوجه : دو قاشق

برنج : ۱۵۰ گرم

لپه : ۱۵۰ گرم

ابغوره :۱/۵ لیوان

سبزی (جعفری،نعنا،تره) : ۵۰۰ گرم

گوجه فرنگی پوست کنده : ۷۰۰ گرم

طرز تهیه اش گوجه:
اول از همه دوتا پیاز متوسط رو نگینی کرده و نیمه سرخ میکنیم،زردچوبه،نمک،فلفل سیاه رو با دو قاشق رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و تفت میدیم
۱۵۰ گرم برنج و ۱۵۰ گرم لپه شسته شده ارو به همراه ۲ لیوان آب جوش و ۱/۵ لیوان آبغوره ارو هم به مواد بالا اضافه و حرارت رو زیاد میکنیم تا آش به جوش بیاد ، بعد حرارت رو کم میکنیم تا آش شروع به پختن کنه
۵۰۰ گرم سبزی (جعفری،نعنا،تره) رو به همراه ۷۰۰ گرم گوجه فرنگی که از قبل پوست گرفته شده و نگینی خرد شده ارو اضافه میکنیم
البته از پخته شدن کامل برنج و لپه مطمین بشین
من چندتا از گوجه هارو نگینی کردم که موقع خوردن زیر دندون بیاد و مابقی رو رنده زدم
بعد از حدود ۳۰ دقیقه آش حاضره و میتونین با هر نوع نونی میل کنین
پ.ن: بیشتر آب این آش رو آبغوره تشکیل میده که در صورت تمایل میتونین مقدار آبغوره ارو زیاد کنین و همینطور به جای آبغوره میتونین از گرد غوره استفاده کنین

نویسنده مطلب: هانیه

9 دیدگاه در “آش گوجه همدان

  • مریم محسنی

    (اردیبهشت ۳۱, ۱۳۹۷ - ۸:۲۵ ب.ظ)

    عاااالیه، مرسییی

  • نادیا

    (اردیبهشت ۳۱, ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۷ ب.ظ)

    سلام

    • علی‌حمداللهی

      (خرداد ۳, ۱۳۹۷ - ۷:۰۱ ق.ظ)

      سلام،عالیه،

  • سلام

    (خرداد ۱, ۱۳۹۷ - ۱:۳۹ ق.ظ)

    خوشمزه عالی

  • همایون

    (خرداد ۱, ۱۳۹۷ - ۱:۵۷ ق.ظ)

    مرسی از برنامه خوبتون

  • باران

    (خرداد ۱, ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۶ ب.ظ)

    چه جالب

  • خانوم

    (خرداد ۵, ۱۳۹۷ - ۴:۲۴ ق.ظ)

    خوشمزه

  • ترانه

    (خرداد ۹, ۱۳۹۷ - ۸:۴۵ ب.ظ)

    چه قدر خوب

  • زهرا

    (مرداد ۷, ۱۳۹۷ - ۹:۴۳ ب.ظ)

    عالیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.