سوپ جووسبزیجات

سوپ جووسبزیجات

یک سوپ عالی که مواد مغذی زیادی داره و دوستان گیاهخوار هم میتونن ازش لذت ببرن.

مواد لازم (حدودا ٨ تا ١٠ نفر):

جو پوست کنده یک لیوان

هویج متوسط دو عدد حلقه حلقه شده

لوبیا سبز یک و نیم لیوان درشت خرد شده

قارچ ورقه شده دو لیوان

گوجه فرنگی رنده شده یک لیوان

رب گوجه فرنگی یک ق غ

ذرت یخ زده(منظور همونایی که کیلویی میخریم و کنسروی نیست) دو سوم لیوان

نخود فرنگی نصف لیوان

پیاز یدونه متوسط

سیر دو حبه

ساقه کرفس خرد شده نصف لیوان

جعفری خرد شده نصف لیوان

نمک و فلفل،حدودا هشت لیوان آب

طرز تهیه سوپ جووسبزیجات:

یک ق روغن زیتون در قابلمه بریزید و پیاز و هویج و کرفس رو پنج دقیقه تفت

بدید بعد قارچ رو اضافه کنید و تفت بدید تا آبش جمع بشه.

حالا رب+سیر+جو+گوجه +لوبیا+ذرت+نمک و فلفل و آب رو اضافه کنید

و شعله رو زیاد کنید تا به جوش بیاد و بعد با شعله ملایم دو ساعت بپزید.

بعد نخود فرنگی رو اضافه کنید و بذارید سوپ جا بیفته.

اواخر پخت جعفری رو بریزید و نمک و فلفل سوپ رو تنظیم کنید.
این سوپ طعم خیلی خوبی داره و تنوع سبزیجاتیش عالیه.

وعده ی #رژیمی مناسبی هم هست.
امیدوارم ازش لذت ببرید.

نویسنده مطلب: هانیه

3 دیدگاه در “سوپ جووسبزیجات

  • صفیه حسنی

    (خرداد ۵, ۱۳۹۷ - ۳:۰۰ ب.ظ)

    خیلی خوب بود

    • جواد

      (خرداد ۸, ۱۳۹۷ - ۶:۳۱ ق.ظ)

      الی بود مرسی

  • شیوا

    (خرداد ۱۳, ۱۳۹۷ - ۲:۰۲ ب.ظ)

    امتحان میکنم باید خیلی خوشمزه باشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.