مگنولیالیمویی

مگنولیا_لیمویی

مواد لازم مگنولیا_لیمویی :

شیر  :۵ لیوان

آرد گندم   :۳ق غ پر

نشاسته ذرت   :۴ق غ پر

زرده تخم مرغ  : ۵عدد

خامه صبحانه  :  یک بسته

پودر قند  : ۱ لیوان

رنده پوست دو عدد لیمو ترش

آب لیمو  :نصف لیوان

وانیل   :۱/۲ ق چ

بیسکوییت پتی بور خورد شده  :  دو بسته

طرز تهیه مگنولیا_لیمویی : 

شیر سرد رو و با تمام مواد به غیر از خامه و آبلیمو با هم مخلوط میکنیم

روی حرارت میزاریم تا جوش بیاد در تمام مدت با همزن دستی مواد و هم میزنیم

وقتی جوش اومد زیر مواد و کم میکنیم اجازه میدیم تا آرد بپزه به مدت ده دقیقه

در این مدت هم زدن فراموش نشه بعد خامه رو اضافه میکنیم وقتی خوب

مخلوط شد شعله رو خاموش کرده و بلافاصله آبلیمو رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم
کمی که از حرارت افتاد یه لایه از دسر بعد یه لایه از بیسکوییت

تو ظرف میریزیم واین کارو ادامه میدیم تا ظرف پر بشه

نویسنده مطلب: هانیه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.