محلبی کاکائویی وانیلی

محلبی کاکائویی وانیلی

مواد لازم محلبی کاکائویی وانیلی:
شیر  : ۵ لیوان
نشاسته ذرت  :  ۳ قاشق غذاخوری
آرد برنج   : ۳قاشق غذاخوری
شکر :  ۱ لیوان
وانیل   :  نصف ق.چ
پودر کاکائو   :  ۱ق.غ
خامه فرم گرفته  :   ۶ قاشق غذاخوری
طرز تهیه محلبی کاکائویی وانیلی:
شیر,شکر،آرد و نشاسته را روی حرارت تا وقتی که حباب بزند میپزیم(در حین پخت هم بزنین).
حرارت را خاموش کرده مواد را نصف میکنیم به یه نصف پودر کاکائو

و نصف دیگر وانیل اضافه میکنیم کمی که خنک شد خامه ی فرم گرفته را ریخته

(۳ ق خامه به قسمت کاکائویی و ۳ ق دیگه به قسمت وانیلی اضافه میکنیم)

و خوب هم میزنیم و در ظرف های سرو میریزیم.
من اول قسمت کاکایویی را ریختم و بصورت کج داخل یخچال قرار دادم و دو

ساعت در یخچال قرار دادم و در این فاصله محلبی وانیلی را با سلفون

پوشوندم تا رویه نبنده بعد از دوساعت روی لایه ی کاکائویی ریختم
نکته:
میتونید بجای کاکائو از پودر پسته استفاده کنید و محلبی پسته که خیلیم خوشمزست

نویسنده مطلب: هانیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.