خوراک بلدرچین با سس مخصوص و سیب زمینی تنوری

خوراک بلدرچین با سس مخصوص و سیب زمینی تنوری

موارد لازم:
بلدرچین   :  ۱ عدد
روغن زیتون   :  یک قاشق غذاخوری
سس سویا   :  نصف قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک  :   نصف قاشق غذاخوری
پیاز متوسط   :  ۱ عدد
آرد   :  سه قاشق غذاخوری
کره   :  ۲۵ گرم
پودر موسیر
آویشن
زعفرون دم کرده  :   چند قاشق
آب مرغ   :  یک و نیم پیمانه
عصاره مرغ   :  یک عدد
ماست تازه و پر چرب  :   سه چهارم پیمانه
قارچ و فلفل دلمه ای رنگی خرد شده در صورت دلخواه

طرز تهیه:
بلدرچین رو شسته و داخل چند قاشق روغن زیتون و چند قاشق سس

سویا و سرکه بالزامیک ومقداری پیاز قرار داده و چند ساعت توی یخچال

میذاریم.بعد روغن مایع رو داغ کرده و بلدرچین ها داخل روغن سرخ میکنیم

تا برشته بشن . و سپس توی همون ظرف کمی آب مرغ ریخته و میذاریم

با شعله ملایم بپزه و آبش بخوردش بره .
آرد رو داخل ظرف ریخته و روی حرارت قرار میدیم تا رنگش داشت تغییر

میکرد کره رو میریزیم و تفت میدیم . بعد که کره ذوب شد آب مرغ و عصاره

مرغ رو توش ریخته و کمی پودر موسیر و آویش و بعد زعفرون دم کرده می ریزیم

تا کمی بجوشه و غلیظ بشه . بعد خاموش میکنیم تا کمی خنک بشه .

حالا ماست رو داخلش میریزیم و هم می زنیم این سس فوق العاده خوشمزه

است ولی حتما باید هنگام سرو تهیه بشه . در صورت تمایل فلفل دلمه ای های

رنگی و قارچ رو در انتها داخل سس ریخته و مخلوط میکنیم.
از انواع دورچین ها برای تزیین میتونین استفاده کنین مثل سیب زمینی سرخ کرده

یا تنوری یا پوره.من از این سس به این دلیل استفاده کردم که طبع بلدرچین خیلی

گرمه و ماست کمی معتدل ترش میکنه . بعلاوه با سس های دیگه خیلی متفاوته …

حتما امتحانش کنین … این سس برای ماهی و مرغ و گوشت گوساله مناسب نیست

چون طبع اونها سرده ولی برای میگو و گوشت گوسفند ایده آل است.

نویسنده مطلب: هانیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.