شیرینی پنجره ای خوشمزه و راحت

شیرینی پنجره ای خوشمزه و راحت

مواد لازم :

نشاسته   :  یک فنجان

گلاب   :  یک فنجان

مخلوط آرد گندم و آرد برنج روی هم   :  یک فنجان

نکته 🙁 ابتدا یک فنجان ارد گندم کنار بزارین ، بعدش یک قاشق سرپر از روی ارد گندم برداشته و به۶ جاش یک قاشق غذاخوری سرپر ارد برنج جایگزین کنید )

تخم مرغ   :  پنج عدد

زعفران آب کرده   :  ۱ قاشق غذاخوری

پودر قند برای الک کردن روی شیرینی  :   مقدار لازم

روغن   :  به مقدار لازم

طرز تهیه :

در کاسه ای گود نشاسته را با گلاب حل کنید و با همزن یا چنگال

به هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شوند سپس تخم مرغ ها

را یکی یکی اضافه وخوب به هم بزنید و پس از اینکه خوب مواد مخلوط شدند

زعفران را نیز اضافه کنید.پس از مخلوط کردن مواد اردهای برنج و گندم را که خوب

الک شده به مواد اضافه و بار دیگر خوب مخلوط کنید.بعد موادم روی از یه توری یا

الک یا ابکش ریز رد کردم که گوله ها جدا بشن یه ربع توی یخچال بزارین ، گ

در این فاصله در تابه روغن (به اندازه ای روعن باشه که روی قالب رو بگیره حدود سه سانت )

بریزید و اجازه دهید تا روغن خوب داغ شود ، قالب مخصوص شیرینی پنجره ای

را داخل روغن قرار دهید و حرارت زیر تابه متوسط باشه.
کاسه ی مواد شیرینی را نزدیک تابه تان بگذارید و قالب داغ شده را داخل مایع بزنید

این لحظه باید صدای جیییز آرومی بشنوین اگر صدای جیییییز بلند بود یعنی قالب

خیلی زیاد داغ شده مواد بهش نمیچسبه . پس خوب دقت کنید که حتما صدای

جیز آرومی شنیده بشه . سپس قالب را به سرعت داخل روغن ببرید و با تکان سریع دست

تان مایع را از قالب جدا کنید ، هرکدام از شیرینی ها را به مدت ۲ دقیقه در روغن سرخ کنید ،

مجدد قالب را داغ کنید و داخل مواد بزنید و به همین صورت تک تک شیرینی ها را سرخ کنید.

( یکی دوتای اول رو درست کنید دستتون میاد چه جوریه )پس از سرخ شدن شیرینی ها ،

یا دستمال کاغذی یا سه پایه قرار دهید تا روغن اضافه آنها گرفته شود سپس

در ظرف مورد نظر چیده وقتیکه خوب خنک شد روی آنها پودر قند یا پودر شکر الک

شده بپاشید. اگر داغ باشه پودر قند خمیر میشه. اگر روی این شیرینی را با سلفون بپوشانید

و در خارج از یخچال نگهداری کنید تا دو هفته قابل استفاده میباشد ،

مخلوط آرد را قبل از استفاده الک کنید ( به طور کلی آرد مخصوص شیرینی پزی باید حداقل ۲ بارالک شود )

چون نشاسته ته نشین میشه هر چند دقیقه با چنگال مایه را هم بزنید تا خوب مخلوط بشه.حتما دقت کنید

که مایع از بالای قالب تان بیرون نزند ( تمام قالب را کامل داخل مایع فر نره)

نویسنده مطلب: هانیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.