طرز تهیه سوپ پیاز و سیب زمینی

طرز تهیه سوپ پیاز و سیب زمینی

سوپ پیاز و سیب زمینی یک پیش غذای ساده می باشد که ماده اصلی آن سیب زمینی است , عطر , طعم و رنگی متفاوت و فوق العاده دارد و چاشنی آن پوست پرتقال و چند شاخه گشنیز است .

مدت زمــان طبخ : ۴۵ دقیقه 
مناسب برای تعداد : ۴ نفر

ارزش غذایی :‌
کالری برای یک نفر : ۸۰ کالری

چربی برای یک نفر : ۱٫۷۰ گرم
پروتئین برای یک نفر : ۱٫۷۰ گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : ۱۵٫۵۰ گرم
مواد لازم جهت تهیه سوپ پیاز و سیب زمینی :

۱٫ روغن نباتی : ۲ قاشق غذاخوری
۲٫ سیب زمینی , نگینی خرد شده : ۹۰۰ گرم
۳٫ هویج , نگینی خرد شده : ۱ عدد
۴٫ پیاز , خلال شده : ۲ عدد
۵٫ سیر , له شده : ۲ حبه
۶٫ عصاره سبزیجات : ۱ پیمانه
۷٫ آب پرتقال شیرین نشده : نصف پیمانه
۸٫ ماست ساده کم چرب : ۲۲۵ میلی لیتر
۹٫ گشنیز تازه , خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
۱۰٫ نمک : به میزان لازم
۱۱٫ فلفل : به میزان لازم
۱۲٫ گشنیز جهت تزیین : مقداری
۱۳٫ خلال پوست پرتقال : مقداری

طرز تهیه سوپ پیاز و سیب زمینی :

نکته : این غذا را می توان به دو صورت سرو و گرم سرو نمود . اگر مایلید آن را سرد سرو نمایید , درست قبل از کشیدن غذا , ماست را اضافه نمایید و در کاسه های سرد بریزید .

نویسنده مطلب: محمد

http://kolony.ir/images/authors/mohammad_avatar.jpg---http://kolony.ir/images/authors/mohammad_cover.jpg---یه نفر کیش، همَمون مات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.