طرز تهیه سیب زمینی با زیتون و ماهی کولی

طرز تهیه سیب زمینی با زیتون و ماهی کولی

مدت زمان طبخ : ۴۰ دقیقه 
مناسب برای تعداد : ۴ نفر
جدول ارزش غـذایی برای سیب زمینی با زیتون و ماهی کولی :
کالری برای یک نفر : ۶۰ کالری
چربی برای یک نفر : ۳٫۰۰ گرم
پروتئین برای یک نفر : ۱٫۷۰ گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : ۴٫۷۰ گرم
مواد لازم جهت تهیه سیب زمینی با زیتون و ماهی کولی :
۱٫ سیب زمینی تازه , خوب شسته شده : ۴۵۰ گرم
۲٫ روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
۳٫ پیاز رازیانه , پاک شده و حلقه شده : ۲ عدد
۴٫رزماری , پاک شده بدون ساقه : ۲ شاخه
۵٫ زیتون سبز و سیاه : ۷۵ گرم
۶٫ کنسرو فیله ماهی کولی آبکش شده و خرد شده : مقداری
طرز تهیه سیب زمینی با زیتون و ماهی کولی :
۱٫ سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند . سپس آن ها را با کفگیراز آب خارج نمایید و کنار بگذارید تا سرد شوند .

توصیه : رزماری تازه طعم دلپذیری به غذاهای ایتالیایی می بخشد , در صورت تمایل , می توانید سبزی دلخواهتان را جایگزین آن نمایید .

نویسنده مطلب: نوشین

http://kolony.ir/images/authors/nooshin_avatar.jpg---http://kolony.ir/images/authors/nooshin_cover.jpeg---ممنون که کلونی را حمایت میکنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.