طرز تهیه مافین میوه ای

طرز تهیه مافین میوه ای

مدت زمان طبخ : ۵۵ دقیقه 
مناسب برای تعداد : ۱۰ نفر
 جدول ارزش غـذایی برای مافین میوه ای
کالری برای یک نفر : ۱۶ کالری
چربی برای یک نفر : ۰٫۴۰ گرم
پروتئین برای یک نفر : ۴٫۰۰ گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : ۲٫۸۰ گرم
مواد لازم جهت تهیه مافین میوه ای :
۱٫ آرد گندم کامل بکینگ پودر دار : ۲۲۵ گرم
۲٫ بکینگ پودر : ۲ قاشق چای خوری
۳٫ شکر : ۲۵ گرم
۴٫ برگه زردآلو خیس نخورده , ریز خرد شده : ۱۰۰ گرم
۵٫ موز , پوره شده : ۱ عدد
۶٫ آب پرتقال : ۱ قاشق غذاخوری
۷٫ پوست پرتقال ریز رنده شده : ۱ قاشق چای خوری
۸٫ شیر : ۳۰۰ میلی لیتر
۹٫ تخم مرغ , زده شده : ۱ عدد
۱۰٫ روغن ذرت : ۳ قاشق غذاخوری
۱۱٫ فرنی جو دو سر : ۲ قاشق غذاخوری
۱۲٫ میوه خشک خرد شده , عسل یا شیره افرا جهت سرو: مقداری
طرز تهیه مافین میوه ای :

۱٫ فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی گرم نمایید . ۱۰ عدد کاغذ روغنی مخصوص مافین را در قالب مافین قرار دهید . آرد بکینگ پودر را داخل کاسه ای الک نموده , سبوس های باقی مانده در صافی را نیز به آن ها اضافه نمایید . شکر و زردآلو های خرد شده را بیافزایید .

توصیه : در صورت تمایل , می توانید انجیر خشک را جایگزین زرد آلو نمایید که کمی ترد تر است و طعم خوشمزه آن با طعم پرتقال نیز سازگار است . می توان از دیگر میوه های خشک خیس نخورده و ریز خرد شده نیز استفاده نمود 

نویسنده مطلب: نوشین

http://kolony.ir/images/authors/nooshin_avatar.jpg---http://kolony.ir/images/authors/nooshin_cover.jpeg---ممنون که کلونی را حمایت میکنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.