طرز تهیه نان پنیر و سیب زمینی

مناسب برای تعداد : ۴ نفر
 جدول ارزش غـذایی برای نان پنیر و سیب زمینی :
کالری برای یک نفر : ۹۴ کالری
چربی برای یک نفر : ۳٫۵۰ گرم
پروتئین برای یک نفر : ۳٫۵۰ گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : ۱۳٫۰۰ گرم

مواد لازم جهت تهیه نان پنیر و سیب زمینی :

۱٫ کره جهت چرب نمودن : مقداری
۲٫ آرد سفید : ۲۲۵ گرم
۳٫ نمک : ۱ قاشق چای خوری
۴٫ بکینگ پودر : ۲ قاشق چای خوری
۵٫ پنیر قرمز لیستر , رنده شده : ۱۲۵ گرم
۶٫ سیب زمینی , پخته , پوره شده و خنک شده : ۱۷۵ گرم
۷٫ آب : ۲۰۰ میلی لیتر
۸٫ روغن : ۱ قاشق غذاخوری
۹٫ پودر خردل : نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه نان پنیر و سیب زمینی :

توصیه :‌ نان پنیر و سیب زمینی وقتی که تازه پخته شده باشد عطری اعجاب انگیز دارد و به عنوان یک لقمه خوشمزه پس از شام , ایده آل است . پوره سیب زمینی آن را مرطوب نگاه می دارد .

نویسنده مطلب: نوشین

http://kolony.ir/images/authors/nooshin_avatar.jpg---http://kolony.ir/images/authors/nooshin_cover.jpeg---ممنون که کلونی را حمایت میکنید

یک دیدگاه در “طرز تهیه نان پنیر و سیب زمینی

  • زهرا

    (مرداد ۱۴, ۱۳۹۷ - ۲:۴۰ ب.ظ)

    خیلی خوشمزه است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.