طرز تهیه پاته لوبیا و سیب زمینی

طرز تهیه پاته لوبیا و سیب زمینی

مدت زمــان طبخ : ۱۵ دقیقه 
مناسب برای تعداد : ۴ نفر
جدول ارزش غـذایی برای پاته لوبیا و سیب زمینی
کالری برای یک نفر : ۲۳ کالری
چربی برای یک نفر : ۰٫۲۰ گرم
پروتئین برای یک نفر : ۱٫۵۰ گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : ۴٫۲۰ گرم

مواد لازم جهت تهیه پاته لوبیا و سیب زمینی :

۱٫ سیب زمینی , نگینی خرد شده : ۱۰۰ گرم
۲٫ کنسرو مخلوط لوبیاها , آبکش شده : ۲۲۵ گرم
۳٫ سیر , له شده : ۱ حبه
۴٫ آب لیمو : ۲ قاشق چای خوری
۵٫ گشنیز تازه , خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری
۶٫ ماست ساده کم چرب : ۲ قاشق غذاخوری
۷٫ نمک : به میزان لازم
۸٫ فلفل : به میزان لازم
۹٫ گشنیز تازه ی خرد شده جهت تزیین : مقداری

طرز تهیه پاته لوبیا و سیب زمینی :

۱٫ سیب زمینی ها را به مدت ۱۰ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . آن ها را خوب آبکش نمایید و با گوشتکوب یا پوره کن له نمایید .

توصیه : اگر غذاساز ندارید ترجیح می دهید مواد خیلی له نشوند , بهتر است آن ها را با پشت چنگال له نمایید .

نویسنده مطلب: نوشین

http://kolony.ir/images/authors/nooshin_avatar.jpg---http://kolony.ir/images/authors/nooshin_cover.jpeg---ممنون که کلونی را حمایت میکنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.