طرز تهیه سالاد سیب زمینی ایتالیایی

طرز تهیه سالاد سیب زمینی ایتالیایی

مدت زمــان طبخ : ۵۵ دقیقه 
مناسب برای تعداد : ۴ نفر
جدول ارزش غـذایی برای سالاد سیب زمینی ایتالیایی
کالری برای یک نفر : ۱۰۶ کالری
چربی برای یک نفر : ۶٫۷۰ گرم
پروتئین برای یک نفر : ۱٫۵۰ گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : ۱۰٫۷۰ گرم

مواد لازم جهت تهیه سالاد سیب زمینی ایتالیایی :

۱٫ سیب زمینی ریز , با پوست یا سیب زمینی بزرگ نصف شده : ۴۵۰ گرم
۲٫ ماست ساده : ۴ قاشق غذاخوری
۳٫ سس مایونز : ۴ قاشق غذاخوری
۴٫ گوجه فرنگی در آفتاب خشک شده : ۸ عدد
۵٫ برگ جعفری , خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
۶٫ نمک : به میزان لازم
۷٫ فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه سالاد سیب زمینی ایتالیایی :

۱٫ پوست سیب زمینی ها را خوب بشویید و در یک قابلمه بزرگ حاوی آب بریزید . بگذارید آب جوش بیاید , سپس سیب زمینی ها را به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا فقط نرم شوند .

توصیه : اگر از سیب زمینی بزرگ استفاده می نمایید , روش بهتر این است که قبل از پخت آن ها را خرد نمایید . هر چند سیب زمینی های خرد شده زودتر می پزند , ولی زود هم له می شوند و ظاهر غذای شما را زشت می می نمایند .

نویسنده مطلب: محمد

http://kolony.ir/images/authors/mohammad_avatar.jpg---http://kolony.ir/images/authors/mohammad_cover.jpg---یه نفر کیش، همَمون مات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.