طرز تهیه آلاسکا زردآلو و زنجبیل

طرز تهیه آلاسکا زردآلو و زنجبیل

مدت زمــان بخ : ۲۵ دقیقه 
مناسب برای تعداد : ۲ نفر
جدول ارزش غـذایی برای آلاسکا زردآلو و زنجبیل
کالری برای یک نفر : ۲۱۱ کالری
چربی برای یک نفر : ۴٫۵۰ گرم
پروتئین برای یک نفر : ۳٫۵۰ گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : ۴۱٫۵۰ گرم

مواد لازم جهت تهیه آلاسکا زردآلو و زنجبیل :

۱٫ کیک زنجبیلی به ضخامت ۲ سانتیمتر : ۲ قطعه
۲٫ سیب : ۱ عدد
۳٫ شربت یا عصاره زنجبیل : ۲ قاشق غذاخوری
۴٫ برگه زردآلو , خرد شده : ۶ تکه
۵٫ آب پرتقال : ۴ قاشق غذاخوری
۶٫ بادام پرک : ۱۵ گرم
۷٫ سفیده تخم مرغ کوچک : ۲ عدد
۸٫ شکر دانه ریز : ۱۰۰ گرم

طرز تهیه آلاسکا زردآلو و زنجبیل :

۱٫ هر قطعه کیک زنجبیلی را جداگانه داخل ظروف نسوز مخصوص فر بگذارید .

توصیه: قبل از اضافه نمودن مرنگ می توانید بستنی وانیلی , قهوه و یا شکلات را بر روی میوه ها قرار دهید , سپس مرنگ را روی کیک بریزید . توجه داشته باشید که این کار باید در لحظه آخر انجام شود و بالافاصله بعد از خارج نمودن از فر , خورده شود .

نویسنده مطلب: نوشین

http://kolony.ir/images/authors/nooshin_avatar.jpg---http://kolony.ir/images/authors/nooshin_cover.jpeg---ممنون که کلونی را حمایت میکنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.