طرز تهیه سوفله سیب زمینی سرخ کرده پنیری

طرز تهیه سوفله سیب زمینی سرخ کرده پنیری

مدت زمــان طبخ : ۴۵ دقیقه 
مناسب برای تعداد : ۴ نفر
جدول ارزش غـذایی برای سوفله سیب زمینی سرخ کرده پنیری
کالری برای یک نفر : ۱۵۳ کالری
چربی برای یک نفر : ۱۱٫۵۰ گرم
پروتئین برای یک نفر : ۳٫۰۰ گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : ۱۰٫۰۰ گرم

مواد لازم جهت تهیه سوفله سیب زمینی سرخ کرده پنیری :

۱٫ سیب زمینی , درشت خرد شده : ۹۰۰ گرم
۲٫ خامه پرچرب : ۱۵۰ میلی لیتر
۳٫ پنیر گرویر , رنده شده : ۷۵ گرم
۴٫ پودر فلفل قرمز : به میزان لازم
۵٫ سفیده تخم مرغ : ۲ عدد
۶٫ روغن : مقداری
۷٫ نمک : به میزان لازم
۸٫ برگ جعفری جهت تزیین : مقداری
۹٫ پنیر رنده شده جهت تزیین : مقداری

طرز تهیه سوفله سیب زمینی سرخ کرده پنیری :

۱٫ سیب زمینی ها را به مدت ۱۰ دقیقه در قابلمه آّب جوش و کمی نمک بپزید . سپس آن ها را آبکش نمایید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک نمایید و تا زمان استفاده کنار بگذارید .

توصیه: این تکه های کوچک و لذیذ سیب زمینی به سس خامه و پنیر آغشته شده و در روغن , سرخ و برشته می شوند .

نویسنده مطلب: نوشین

http://kolony.ir/images/authors/nooshin_avatar.jpg---http://kolony.ir/images/authors/nooshin_cover.jpeg---ممنون که کلونی را حمایت میکنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.