طرز تهیه اسکن پنیر و خردل

طرز تهیه اسکن پنیر و خردل

مدت زمــان طبخ : ۳۰ دقیقه 
مناسب برای تعداد : ۸ نفر
 
جدول ارزش غـذایی برای اسکن پنیر و خردل
کالری برای یک نفر : ۲۷ کالری
چربی برای یک نفر : ۱٫۵۰ گرم
پروتئین برای یک نفر : ۰٫۸۰ گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : ۲٫۷۰ گرم

مواد لازم جهت تهیه اسکن پنیر و خردل :

۱٫ کره : ۵ قاشق غذاخوری
۲٫ آرد بکینگ پودردار : ۲۲۵ گرم
۳٫ بکینگ پودردار : ۲۲۵ گرم
۴٫ نمک : به میزان لازم
۵٫ پنیر کهنه , رنده شده : ۱۲۵ گرم
۶٫ پودر خردل : ۱ قاشق چای خوری
۷٫ شیر : ۱۵۰ میلی لیتر
۸٫ فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه اسکن پنیر و خردل :

توصیه : نان اسکن باید در همان روزی که پخته می شود , خورده شود زیرا به سرعت خشک می شود . هنگام سرو نمودن آن ها را از وسط باز نموده و داخل آن ها را کره بمالید .

نویسنده مطلب: نوشین

http://kolony.ir/images/authors/nooshin_avatar.jpg---http://kolony.ir/images/authors/nooshin_cover.jpeg---ممنون که کلونی را حمایت میکنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.